Česká Republika | Globální síť
Vyhledat

O nás

Šicí technika Brother s.r.o., Prostějov

Šijacie a vyšívacie stroje japonských značiek Brother patrí k najlepšiemu, čo svetový trh v tejto oblasti ponúka. Široký sortiment, špičková kvalita, spoľahlivosť, jednoduchosť obsluhy, neustály technický vývoj, postavený na najnovších technológiách a skúsenostiach v spojení s vynikajúcim zázemím silných svetových značiek, to je - spolu s našou firmou, vašou istotou.

Je nám cťou, že naša firma Šicí technika Brother s.r.o. je zastúpením svetoznámeho značky Brother pre celú ČR už viac ako 20 rokov. Za túto dobu sme vybudovali silné zázemie a uznávanú pozíciu strojov Brother a stali sme sa významným partnerom mnohých europských výrobcov. Ako autorizovaný distribútor domácich šicích a vyšívacích strojov pre Českú republiku zabezpečujeme dodávky do predajnej siete v rámci Českej republiky.

Šijacie stroje s vynikajúcimi šicími technikami a vlastnosťami, predĺženou trojletou záručnou lehotou, dostatočným sortimentom ND, bohatou ponukou príslušenstva a rýchlym záručným a pozáručným servisom, dáva každému užívateľovi istotu, že si kúpil špičkový produkt. Šijacie stroje Brother uspokojí každého záujemcu, ktorý šijací stroj potrebuje iba občas, ale predovšetkým je tu veľký výber pre špecialistov na náročné a špičkové šitie. Presvedčte sa sami a zoznámte sa s produktmi Brother.

Zkušení predajci Vám kvalifikovane pomôžu pri výbere šicího alebo vyšívacieho stroja, odporúčajú vhodné doplnky, mnohé z nich sú schopné efektívne preukázať všetky typy šijacich a vyšívaciech strojov.

Technické zázemie firmy zabezpečujú v zahraničí vyškolení technici s dlhoročnými skúsenosťami.

Brother - vždy na vašej strane !!!

Šicí a vyšívací stroje japonské značky Brother patří k tomu nejlepšímu , co světový trh v této oblasti nabízí. Široký sortiment, špičková kvalita, spolehlivost , jednoduchost obsluhy, neustálý technický vývoj, postavený na nejnovějších technologiích a zkušenostech  ve spojení s vynikajícím zázemím silné světové značky, to je - společně s naší firmou, vaše jistota.

Je nám ctí, že naše firma, Šicí technika Brother  s.r.o., je zastoupením světoznámé značky Brother pro celou ČR  již po více než 20 let. Za tuto dobu jsme vybudovali silné zázemí a uznávané postavení strojů Brother  a stali jsme se  významným  partnerem  mnoha českých výrobců. Jako  autorizovaný distributor  domácích šicích a vyšívacích strojů  pro Českou republiku zabezpečujeme dodávky do dealerské sítě v rámci ČR a jsme tím blíže každému uživateli a zájemci o šicí stroje.

Šicí stroje s vynikajícími šicími technikami a vlastnostmi, prodlouženou tříletou záruční lhůtou, dostatečným sortimentem ND, bohatou nabídkou příslušenství,  jakož i rychlým záručním a pozáručním servisem, dává každému uživateli jistotu, že si zakoupil špičkový výrobek se zajištěným zázemím. Šicí stroje Brother uspokojí každého zájemce, takového, který šicí stroj potřebuje jen občas, ale předně je tu obrovský výběr pro specialisty na náročné a špičkové šití. Přesvědčte se sami a seznamte se s produkty Brother.

Zkušení prodejci vám kvalifikovaně pomohou s výběrem šicího nebo vyšívacího stroje, doporučí vhodné příslušenství, mnozí z nich jsou Vám schopni fundovaně předvést všechny typy šicích i vyšívacích strojů.

Technické zázemí firmy zabezpečují v zahraničí vyškolení technici s dlouholetými zkušenostmi.

Brother – vždy na vaší straně !!!

motyl
Google plus Youtube Facebook
> Globální Brother
Kontakt: Šicí technika Brother s.r.o., Svatoplukova 47, Prostějov 796 01. Tel: 582 333 211, Email: brother@brother-czech.cz